<<< Ajankohtaista

Loppuraportti – Eldis 22

Suuri kiitos kaikille teille, jotka olitte tekemässä projektia todeksi. Leirin lopullinen osallistujamäärä oli 2245 ja kurssin suorittaneita nuoria 1413. Leiriprojektin aikana nuorille toteutettiin lähes 49 000 opiskelijatyötuntia. Kuinka monta työtuntia vapaaehtoiset antoivat leirin ennakkovalmisteluihin, rakentamiseen, leirillä eri paikoissa työskentelyyn ja leirin purkuun…Näitä tunteja ei pysty edes tarkasti laskemaan, niitä kuitenkin oli paljon!

”Hyvä lukija, käsissäsi on kansainvälisen palokuntanuorten suurleirin Eldis 22 loppuraportti. Toivon, että saat raportista mielenkiintoista luettavaa, pohdittavaa leirin järjestämisestä ja leirikokemuksesta.

Projektissa oli tarkoitus tehdä leiriä uudella tavalla, antaen muistoja ja kokemuksia, jotka kulkevat osallistujien mukana läpi elämän. Uskon, että pystyimme toteuttamaan hyvin poikkeuksellisessa ajassa onnistuneen tapahtuman ja täyttämään siltä osin projektille asetetut tavoitteet. Nuoret olivat saadun palautteen perusteella tyytyväisiä, mikä on eniten tyydytystä antava palaute.”

Valtteri ’Vallu’ Tervala, Eldis 22 projektipäällikkö

Loppuraportti

Seuraa leirin kotisivuja https://www.palokuntaleirit.fi