Marjaniemen VPK

Marjaniemen VPK

Marjaniemen VPK on yksi Helsingin viidestätoista sopimuspalokunnasta ja vaikutamme Itä-Helsingin alueella. Operatiivinen toimintamme on yksi aktiivisimmista ja hälytyksiä riittää niin maalla kuin merelläkin. Olemme erikoistuneet vahingontorjuntaan ja meritoimintaan muun palokuntatoiminnan ohella. Operatiivisen toiminnan lisäksi turvallisuusviestintä ja nuorisotoiminta ovat iso osa palokuntamme toimintaa.

Hälytysosastostamme löytyy jäseniä vetreästä 16-vuotiaasta aina kankeaan 60-vuotiaaseen asti. Osaston harjoituksissa pääsee tutustumaan sammutusautoon ja sen kalustoon, harjoittelemaan erilaisia sammutustekniikoita ja hypistelemään jos jonkinlaisia vempaimia. Pyrimme tekemään harjoitusten osalta yhteistyötä muiden palokuntien kanssa tarjotaksemme monipuolista toimintaa jäsenillemme. Hälytysosasto harjoittelee keskiviikko iltaisin, mutta toimintamme pitää sisällään paljon muutakin kuin hälytyksiä ja harjoituksia. Asemalla jäsenistöllä on mm. mahdollisuus grillata, saunoa tai jumpata kuntosalilla, kun siltä tuntuu.

Kaipaamme nyt uutta verta riveihimme! Jos omaat hyvän peruskunnon, innokkuutta ja kaipaat uutta monipuolista harrastusta, hyppää mukaan toimintaan!