• Koronavirus COVID-19

  ”Viitaten valtioneuvoston 12.3.2020 ilmoittamiin suosituksiin koronavirustilanteesta ja siihen liittyvistä varautumistoimenpiteistä HELPE ry peruuttaa yleisötilaisuutensa toistaiseksi. Yhdistys päivittää tilannetta kotisivuillaan, jossa ilmoittaa jäsenilleen ja asiakkailleen tulevista tapahtumistaan.”

  Lue koko artikkeli »

 • Opiskele Pelastajaksi

  Haku Pelastuskoulun kurssille 44 alkaa 12.1.2020. Hakuun tarvittava hakulomake on ladattavissa täältä Helsingin Pelastuskoulu on osa pelastuslaitoksen osaamiskeskusta. Pelastuskoulussa koulutetaan pelastajia ja paloesimiehiä Helsingin pelastuslaitoksen tarpeisiin. Pelastuskoulun opetussuunnitelma noudattaa valtion Pelastusopiston opetussuunnitelmaa täydennettynä pääkaupungin erityispiirteiden opinnoilla.

  Lue koko artikkeli »

 • HELPE – video

  

  Lue koko artikkeli »

 • Sähkö- , automaatio- ja tutkimuslaitepalojen koulutus Helpe Oy:ssä

  Oikein ja nopeasti tehty kriittisten sähkö- ja elektroniikkalaitteiden sammutus on elintärkeää toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi sekä vahinkojen rajaamiseksi. Helpe Oy:n omalla sähköpalosimulaattorilla voidaan harjoitella CO2-sammutusaineella. Vain oikealla sammutteella ja todellisilla liekeillä voidaan taata opitun tekniikan toimivuus tositilanteessa. Estä alkusammutuksesta syntyvät lisävahingot palotyyppiin sopivalla koulutuksella. Tuotanto, palvelut tai tutkimus toipuu nopeasti ja jälkivahingot pienenevät. Koulutuksen sisältö, laitteisto […]

  Lue koko artikkeli »

 • Väestönsuojan hoitajan -kurssit syksyllä 2017

  Jos väestönsuojan kunnosta ei huolehdita vuosittain, voi tuloksena olla iso remontti jo muutaman vuoden kuluttua. Seuraava kurssimme 11.10.2017, ilmoittaudu kurssille tästä

  Lue koko artikkeli »

 • Väestönsuojan toimintakunto

  HELPE Oy Tiedote 1-2017 Väestönsuoja tulee olla käyttöönotettavissa 72 tunnin aikana! Jaksavatko taloyhtiön asukkaat nostaa sivuun siirretyt suojan ovet paikoilleen? Lue käytännön vinkit suojan ylläpidosta

  Lue koko artikkeli »

 • HELPE Oy järjestää turvakorttikoulutuksia

  Helpe Oy järjestää työturvallisuuskurssin 5.9.2017 klo 8 – 16 Lääkärinkatu 3:ssa Helsingissä. Ilmoittautuminen ja lisätietoa koulutussivultamme.  

  Lue koko artikkeli »

 • Helsingin Pelastusliiton uusitut kotisivut

  Tervetuloa HELPEn uusituille kotisivuille. Pyrimme parantamaan viestintää kotisivujemme kautta ja uusitulla ilmeellä ja rakenteella toivottavasti saavutamme laajemman lukijakunnan. Lisäksi pyrimme tuomaan tärkeimmät asiat helposti ja nopeasti löydettäviksi sivuillamme. Kerro mielipiteesi sivuistamme, anna korjausehdotuksia, plussia ja miinuksia, kehitystyömme jatkuu.

  Lue koko artikkeli »

 • HELPE:n varautumiskoulutuksen kursseja rinnastetaan puolustusvoimien kertausharjoituskoulutukseen

  Puolustusvoimat on hyväksynyt Suomen pelastusalan keskusjärjestön kurssijärjestelmän mukaan toteutetun Asuinkiinteistön turvallisuus -kurssin (9 oppituntia) rinnastettavaksi puolustusvoimien johtamaan kertausharjoituskoulutukseen.

  Lue koko artikkeli »