Referenssit

Yhteistyössä:

                

HELPEn kurssitarjonta on varsin monipuolista ja tukee osaltaan viranomaisten ja muiden toimijoiden välistä turvallisuusyhteistyötä edistäen samalla väestönsuojeluun liittyviä toimenpiteitä ja kriisitilanteisiin varautumista

Mika Pöyry, Ylikomisario

Helsingin Poliisilaitos

Kiinteistöliitto Uusimaa on tehnyt useita vuosia yhteistyötä Helsingin Pelastusliitto ry HELPE:n kanssa. Turvallisuusalan asiantuntijat ovat kouluttaneet jäseniämme eri tapahtumissa ja auttaneet muun muassa taloyhtiöiden pelastussuunnitelmien laatimisessa. Kokonaisuutena yhteistyö on ollut erinomaista. Asiantuvan ja luotettavan kumppanin kanssa on ollut mukava toimia.

Mika Heikkilä, Toiminnanjohtaja

Kiinteistöliitto Uusimaa

Yhteistyö Helsingin Pelastusliiton kanssa yhteisten paloturvallisuuskoulutusten järjestämisessä on sujunut erinomaisesti ja joustavasti. Kouluttajat ovat ottaneet hyvin huomioon asiakkaamme, maahanmuuttajataustaiset henkilöt.

Duin Ghazi, Projektipäällikkö

Moniheli ry

Helpe on asiantuntijan roolissa osallistunut Helsingin Kaupungin Asuntojen taloturvallisuustoiminnan nykyisen toimintamallin käynnistämiseen sekä toiminnan kehittämiseen. HELPE panos tässä työssä on ollut merkittävä. HELPE on myös kouluttanut peruskursseillaan kymmeniä Hekan taloturvallisuustoiminnassa mukana olevia työntekijöitä ja asukkaita. Yhteistyö HELPEn kanssa on ollut sujuvaa ja se on tuottanut selviä käytännön toiminnassa nähtävissä olevia tuloksia.

Vesa Jurmu, Kiinteistöjohtaja

Helsingin Kaupungin Asunnot Oy

Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Helsingin pelastusliiton kanssa pian jo 20 vuoden ajan. Olen oppinut tuntemaan Helpen toiminnassaan aina helsinkiläisten turvallisuuteen tähtäävänä, reiluna ja luotettavana kumppanina. Yhteistyömme henkilöstön kanssa on ollut sujuvaa ja helppoa. Helpe on ennen muuta koulutusorganisaatio, jonka tarjoamat erilaiset koulutukset tähtäävät Helsingin ja helsinkiläisten häiriönsietokyvyn varmistamiseen erilaisissa vaikeissa tilanteissa. Helsingin pelastusliiton varautumiskoulutukset, palokuntakoulutukset, väestönsuojanhoitajakoulutukset ja taloyhtiöiden turvallisuuskoulutukset ovat helsinkiläisen resilienssin vahva perusta.