Oulunkylän VPK

Oulunkylän VPK

1900 perustettu Oulunkylän VPK:n on Oulunkylän vanhin yhdistys ja Helsingin sopimuspalokunnista toiseksi vanhin. Palokunnassa toimii myös Suomen vanhin nuoriso-osasto, joka on perustettu vuonna 1908.

Oulunkylän VPK on erikoistunut JVT-tehtäviin eli jälkivahinkojen torjuntaan, jossa olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä auktorisoitu toimija.  Jälkivahingontorjunta kattaa kaikkea vesi-, myrsky- ja tulvatorjunnasta aina tulipaloista aiheutuneiden vahinkojen torjuntaan.

Sen lisäksi olemme yksi henkilöpuhdistuslinja-toimintaan koulutettu sopimuspalokunta, ja vastuullamme on kaikkien Helsingin sopimuspalokuntien putoamisvaarallisentyön välineiden tarkastustoiminta. Kaikki helsinkiläiset sopimuspalokunnat osallistuvat myös eläinpelastustoimintaan 14 viikon välein omalla vuorollansa.

Etsimme nyt joukkoomme mukaan uusia jäseniä erityisesti hälytysosasto toimintaan. Jos olet 17-vuotta täyttänyt ja normaalin toimintakyvyn omaava, ota yhteyttä. Hälytysosasto harjoittelee pääasiallisesti tiistaisin kello 18.00-21.00 välillä perusharjoitteita, jonka lisäksi saatat löytää itsesi myös muista toiminnosta asemalla riippuen omasta kiinnostuksesta.